Verkkokauppa

Tervetuloa tekemään tilauksia niin arkeen kuin juhlaan!

Täältä löydät käsintehtyjä konvehtirasioita, suklaakuulia, suklaalevyjä, kaakaojuomaa ja paljon muuta hyvää, tehty rakkaudella.
Kohvehdit uusiutuvat ja muuttavat kausittain ulkonäköä ja makua.

Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja suklaata.
Tilaa, maksa, ja valitse toimitustapasi: joko noutona leipomosta tai postilähetyksenä.

Konvehdit

Kakao-strip2

Konvehtimme ovat syötäviä taideteoksia, sielulla ja sydämellä luotuja, silmillä ja suulla nautittaviksi tehtyjä. Suklaa on kuumennettava täsmälleen oikeaan lämpötilaan saadaksemme sille kiiltävän kauniin pinnan ja maagisen murean koostumuksen kun suklaasta puraisee palasen. Maalaamme kaikki konvehdit käsin ja temperoimme suklaan käsin, jonka jälkeen keitämme kaikki täytteet alusta alkaen täytteeksi tähän pieneen taideteokseen.

Ranskalainen suklaakakku

Kakao-strip2

Ranskalainen suklaakakku on klassikko, joka on ollut olennainen osa meidän valikoimaamme jo 90-luvun lopusta alkaen. Vuosien varrella olemme tehneet työtä sen parantamiseksi ja se on nyt maukkaampi ja parempi kuin koskaan. Suklaa ei ole vain hyvää, se on myös ylellisyys, joka tuo pienen ylimääräisen nautinnon arkeen. Ranskalainen suklaakakku sulaa suussa. Se nautitaan parhaiten pienen hetken hiljaisuudessa, jolloin aistit voivat avautua ottamaan vastaan tämän leivoksen ja sen korkean laadun.

IMG_3162

Raaka-aineet

Kakao-strip2

Ainoastaan tieto ja kokemus eivät riitä parhaan lopputuloksen saamiseksi, myös raaka-aineilla on ratkaiseva merkitys. Haluamme käyttää kaikista parhaimpia raaka-aineita ja ekologisia sellaisia kun siihen on mahdollisuus, joten kaikki leivoksemme ovat nautittavissa hyvällä omallatunnolla ja erityisen hyvällä maulla.

Arvot ja periaatteet

Kakao-strip2

Rakastamme työtämme suklaan parissa. Meille suklaa on intohimo, jopa elämäntapa. Työssämme meitä motivoi mahdollisuus luoda asiakkaillemme nautinnollisen hetken, jossa on ylellisyyden tunne. Tietoisuus siitä, että suklaamme on korkeinta laatua, jonka valmistuksessa keskeisellä sijalla on sekä luonto että kaakaoviljelijän perhe, on erittäin tärkeä peruste meille

Yrityksen takana

Kakao-strip2

Yrityksen GN Chocolatesin omistaja on Gunilla Norrlin, joka on alun alkaen koulutukseltaan leipuri. Jo pienestä pitäen hän on kerännyt reseptejä ja ollut erittäin kiinnostunut leivonnasta. 

Vuonna 1994 hän perusti yrityksen, joka tuolloin tarjosi leipää, pullaa ja kakkuja. Viikonloppukurssista, jonka teemana oli suklaa, muodostui lähtökohta pitkälle ja intohimoiselle suhteelle suklaaseen. Gunillan mielestä on etuoikeus työskennellä työn parissa, jota hän rakastaa, koska työ suklaan parissa on asia, johon hän ei ikinä tule kyllästymään. 

Jälleenmyyjät

Kakao-strip2

Tuotteemme ovat helposti saatavilla monissa eri paikoissa Pohjanmaalla, kuten ravintoloissa, kahviloissa ja ruokakaupoissa. 

Täältä löydät jälleenmyyjämme:

Vaasa

1h+k
Café Tintin
Kalatiski
K-Citymarket
K-Market Sundom
Loftet
Minimani Vaasa
S-Market Gerby
Wasa konditoria

Mustasaari

Sale Raippaluoto
Sale Koivulahti
S-Market Sepänkylä
Tesses Café
Cirkas

Maalahti

K-Market Sandström
S-Market Köpings
Lihatiski

Närpiö

K-Supermarket Närpiö
Halpa-Halli Närpiö
Hotel Red & Green

Pietarsaari

ABC Pietarsaari
K-Citymarket Pietarsaari

Vöyri

S-Market Vöyri
Sale Maksamaa
Nabben Restaurant
K-Market Oravainen
Gårds Smak
Vörå blomstertjänst

Muut

Bodenbox.fi
K-Market Uusikaarlepyy
S-Market Uusikaarlepyy
Sale Korsnäs
S-Market Laihela
Café Stiina, Kokkola
Prisma Kokkola
Susannes Shop, Lappväärtti

Leipomo

Kakao-strip2

GN Chocolates sijaitsee Kvimossa, joka on kylä Maksamaan saaristossa. 

Täällä on ihana ympäristö, josta löytyy kaikkea maalaiselämään liittyvää. Tuotanto alkoi Gunillan kotona ja muutamaa vuotta myöhemmin toiminta muutti liiketilaan, jossa se sijaitsee vielä tänä päivänä.

Ota yhteyttä