GEDIGET HANTVERK
NATURLIGA RÅVAROR
Tillverkat med kärlek <3

Handgjorda drickchokladklubbor

Nytt till försäljning och beställning finns nu handgjorda drickchokladklubbor. Dessa klubbor låter man smälta i en kopp med varm mjölk/grädde, eller varför inte i en kopp varmt kaffe. Chokladklubborna tillverkas av Maracaibo choklad (ursprung Venezuela och bönan Criollo). Man kan välja mellan 65% eller 88% choklad.
mmmmmm.chocolat <3 chocolatdryck

Pralintillverkningen är på gång, för tillfället utvecklar jag olika jul-smaker som består av bl.a. saffran, russin, champagne, hallongele, kardemumma och lakrits-citron. mmmmm.chocolat <3 Vad gäller choklad som jag använder i produkterna så kommer jag att variera olika chokladproducenter, men till stor del så använder jag mig av Felchlins produkter. Vill du veta mera om chokladproduktion så se Felchlins film: [embed]https://www.youtube.com/watch?v=caW31odftYc[/embed]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *