GEDIGET HANTVERK
NATURLIGA RÅVAROR
Tillverkat med kärlek <3

Tietoa meistä

Olen Gunilla Norrlin ja olen Maxmo Hembageri-leipomon ja vasta julkistetun Chocolatin perustaja. Olen kahdenkymmenen vuoden ajan pyörittänyt Maxmo Hembageri–leipomoa ja kokeillut monia tuotteita jotka ovat olleet asiakkaideni arvostamia. Nyt olen päättänyt panostaa suklaatuotteiden kehittämiseen. Useita vuosia sitten aloitin Ranskalaisen Suklaakakun valmistamisen, joka on saavuttanut menestystä maakunnassa. Tämä menestys on antanut minulle vettä myllyyn kehittää edelleen yritystä ja panostaa lisää suklaaseen. Haluan levittää suklaailoa ja tulevaisuudessa painopiste tulee olemaan Ranskalaisessa Suklaakakussa mutta myös gluteenittomassa ja LCHF versiossa. Tulen myös kehittämään jotain, josta olen eniten haaveillut viimeisimmät vuodet – SUKLAAKONVEHTEJA. Lisäksi kun ehdin valitsen myös muita tuotteita valikoimaan mutta keskityn kuitenkin edelleen myyntimenestykseen, Ranskalaiseen Suklaakakkuun.

webfront