GEDIGET HANTVERK
NATURLIGA RÅVAROR
Tillverkat med kärlek <3

Dag 1, presentation av mig

Jag är Gunilla Norrlin och är grundaren till Maxmo Hembageri och till den nu nylanserade bifirman Chocolat. Jag har under 20 år drivit Maxmo Hembageri och provat på många olika produkter som varit uppskattade av mina kunder.
Nu har jag beslutat mig för att satsa på att utveckla produkter inom choklad. För många år sedan började jag tillverka Fransk Chokladtårta som har nått stor framgång i nejden. Denna framgång har gett mig ”mera råg i ryggen” att vidareutveckla mitt företag och satsa mera på choklad. Jag vill sprida chokladglädje och i framtiden kommer tyngdpunkten att ligga på Fransk Chokladtårta, men även på den glutenfria och LCHF-varianten. Jag kommer även att utveckla något jag drömt mest om de senaste åren och det är PRALINER. Allt efter vad jag hinner kommer jag att plocka in andra produkter, men koncentrationen kommer ändå att vara på storsäljaren Fransk chokladtårta.
slideshow3

2 thoughts on “Dag 1, presentation av mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *